Niets zo vervelend dat als u een storing heeft, neem contact met ons op om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Op de volgende manieren kunt u contact opnemen om te kijken of uw probleem opgelost kan worden:

Particulier / zakelijk

Heeft u een probleem of storing, en u bent geen huurder bij Welwonen Enkuizen, neem dan contact op met ons nummer: 0228 - 312 791.

Contact met op ons nemen kan op ieder moment van de dag, echter van maandag tot en met donderdag na 17:30, vrijdag na 16:00 uur en in het weekeinde wordt u door geschakeld naar het antwoordapparaat. Na het inspreken van uw boodschap nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om tot een oplossing te komen.

CV storingen

Heeft u een storing of probleem met uw cv installatie dan staan we maandag tot en met vrijdag tot 16:00 uur voor u klaar.
Daarbuiten verwijzen wij u graag door naar Energie Service Noord West hun storingsnummer is: 0229 - 210 361.

Meer info: http://www.esnw.nl/

Welwonen Enkhuizen

Bent u huurder bij Welwonen Enkhuizen dan kunt u contact opnemen van maandag tot en met donderdag tussen 08:00 en 12:00 uur op het volgende nummer: 0228 - 350 510. Bij spoedeisende reparatieverzoeken wordt u op vrijdag en buiten kantooruren doorgeschakeld door Welwonen naar de servicemeldkamer. Alleen storingen die geen uitstel dulden worden in behandeling genomen. In alle andere gevallen wordt u doorverwezen naar het normale klachtenspreekuur van Welwonen.

Meer info: http://www.woondiensten-enkhuizen.nl/