Welkom op onze site...


Onze opdrachtgevers zijn o.a. particulieren, aannemers, zakelijke markt en kleine industrie.Sanstra Installatietechniek is een allround-installatiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring. Wij ontwerpen, realiseren beheren en onderhouden tal van technische installaties. Van oorsprong een loodgieters en gasverwarmings bedijf, maar door de jaren heen zijn we gegroeid tot een allround installatiebedrijf en zijn wij een professionele partner in de volgende vakgebieden: Gas-, Water-, en Sanitaire Techniek, Verwarmingstechniek, Luchttechniek, Elektrotechniek, Zink en Dakwerken.

SEI-installateur

De Stichting Erkenning Installatiebedrijven is beheerder van erkenningsregelingen voor installatiebedrijven die actief zijn op het vakgebied van installatietechniek, onder te verdelen in diverse vakdisciplines;

Deze vakdisciplines zijn ondergebracht in de Erkenningsregeling voor Installateurs of kortweg de EVI 2004.

Naast deze regeling beheert de SEI ook het register van de Regeling voor de Erkenning van Watertechnische Installateurs of kortweg de REW 2002.
Deze regeling werd voorheen uitgevoerd door de VEWIN, de brancheorganisatie van drinkwaterbedrijven in Nederland.

Lees meer ...

Caframo Ecofan

           De Canadese Caframo Ecofan is een gepatenteerde ventilator, die speciaal is ontworpen voor gebruik op een hout- of gaskachel.
Het doel van de ventilator is om de warme lucht circulatie te optimaliseren en de ruimte sneller en gelijkmatiger te verwarmen.

Lees meer ...

Onbetwist uw EvoHome specialist

Medio janauri 2014 komt Honeywell met het nieuwste op het gebied van zone temperatuurregeling.

Met behulp van het vernieuwde Honeywell EvoHome systeem en uw smartphone controle, over de temperatuurregeling in uw woning.

Uiteraard kunnen wij u een vakkundig advies geven over de uitgebreide mogelijkheden van dit nieuwe systeem.