Hieronder enkele voorbeelden van vrijstaande houtkachels metb zijraampjes.

Contura 580

Door de welving van het glas blijft het vuur in de ruime verbrandingsruimte overal goed zichtbaar. Ook aan beide zijden van de Contura 580 is glas, waardoor in heel de kamer het vuur goed te zien is. Met de spekstenen afdekplaat op de kachel profiteert u nog lang van de warmte die afgegeven wordt lang nadat de kachel is uitgegaan.

Contura 550

Contura 550 verenigt comfort, kwaliteit en design. Dankzij de doordachte vormgeving van deze kachel is hij gemakkelijk te plaatsen, eenvoudig om te installeren en mooi om te zien. Speciaal aan dit model zijn de ruiten aan de beide zijden van de kachel, waardoor ook van opzij het vuur te bewonderen is.

Dovre 350CB

Driezijdig vlammenspel

De moderne houtkachel 350CB is er nu ook in een uitvoering met zijruiten. Hierdoor is het prachtige vlammenspel vanuit meerdere plaatsen in de woonkamer zichtbaar. De secundaire naverbranding zorgt voor een complete en milieuvriendelijke verbranding. De 350CB/3  heeft een boven-, zij- en achteraansluiting en kan worden voorzien van een emaille coating in diverse kleuren.