De openhaard en een kachel bieden een sfeervolle behaaglijkheid in uw huis.
De sfeer en mystiek van het vuur hebben al eeuwen een speciale aantrekkingskracht op de mens. Het is niet alleen een blikvanger in uw huis, het biedt ook ontspanning en de mogelijkheid weg te dromen uit ons gejaagde bestaan.

Wanders OAK

Een verrassend nieuw concept, dat is de Wanders OAK. Een compacte houtkachel geplaatst op een losse voet, dat is de basis. Voor de mantel is er keuze uit een staal of beton in 5 kleuren. Voor de voet zijn er 4 opties: beton, draadstaal, staal of hout.

De houtkachel is uitgerust met de modernste techniek. Zo heeft de kachel een hoog rendement, is de ruit voorzien van warmtereflecterend glas en is de deur zelfsluitend.Wanders OAK Steel

De Wanders OAK Steel is de standaarduitvoering. In deze uitvoering is de mantel gemaakt uit antraciet staalplaat. Standaard wordt de stalen voet meegeleverd. Naar keuze kan deze vervangen worden door een gekleurde, draadstaal, houten of betonnen voet.

Wanders OAK Concrete

De OAK Concrete heeft een matel uit gekleurd beton. Deze is leverbaar in 5 verschillende kleuren, de kleuren rood, wit, grijs, groen en blauw. Kies de kleur die het beste bij uw interieur past combineer deze met een verrassende voet en u heeft een bijzonder houtkachel.

Wanders OAK voeten

  • Steel Base - de standaard meegeleverde voet uit plaatstaal. De kleur is antraciet. Ook leverbaar in verschillende kleuren, de Coloured Base
  • Wire Base - voet uit geparelstraald RVS
  • Wood Base - voet uit massief Nederlands eiken
  • Concrete Base - voet gegoten uit een stuk beton

De OAK een Nederlands product

De OAK is meer ontworpen als een meubelstuk dan als een apparaat. Een compacte hoogrendements houtkachel die past in het interieur. Verantwoordelijk voor het ontwerp zijn Fons Broess en Mars Holwerda van StudioMOM. De productie vindt plaats bij Wanders door vakmensen.